top of page

Grunnkurs 1 av 2 helger på Kongsberg.

fredag 7. febr kl 16.30 til kl. 20.30

lørdag 8.febr kl.10.00 til 16.30

søndag 9.febr fra kl.1000 til kl 16.03

Kongsberg Aktivitetspark, Heistadmoen 

Hedenstadveien 323, 3619 Skollenborg

Kursholder er Anna Helene Landsverk  - tlf 98631291

Den andre kurshelgen avtales med deltakerne.

 

Vedic Art – Skaperkraft i kunsten og livet!

 

Malerkurset i Vedic Art passer for deg som ønsker å komme i kontakt med din egen skaperkraft. Du behøver ikke kunne male eller tegne for å delta på kurset. Her inviteres du til å skape i glede og uten krav.

 

Vedic Art passer like godt for deg som har liten eller ingen erfaring med tegning og maling som for deg som har malt før.

 

Kurset er lagt opp som en kreativ reise gjennom 17 vediske prinsipper. Her legges det til rette for at den enkelte får mulighet til å fordype seg i sin egen skapelsesprosess og skaperkraft.

 

Prinsippene danner grunnlaget for denne kraftfulle maleformen fordi det er nær sammenheng mellom kunst og liv. Kunnskapen er bygget på livet selv, og Veda vekker til live og lokker fram den  indre innsikten og visdommen du allerede bærer på – kanskje uten selv å være klar over den.

 

For mange starter en ny tidsregning – før og etter møtet med Vedic Art.

 

Ta med deg tegne/malesaker . Eksempelvis notatblokk – skrivesaker – fargeblyanter – rableblokk – papir/kartong/lerret til å tegne og male på – akrylmaling – pensler/svamper – papirtallerkner eller palett – filler eller tørkerull eller hva du måtte ha fra før.

 

Velkommen til skapende lek med farger og pensler

Påmelding: Anna Helene Landsverk. Mob. 98 63 12 91. Mail: a.h.landsverk@gmail.com

received_256168271903678.jpeg
bottom of page