Vedic Art kurs med Mona Espelien

Jeg holder følgende Vedic Art-kurs:

(klikk på understreket ord for mer informasjon)

Vedic Art grunnkurs

Vedic Art fortsettelseskurs

Vedic Art barne- og familiekurs

Vedic Art strukturkurs

Vedic Art lærerutdanning blokk A og B

Kursene holdes i mitt atelier og kurslokale på Fredriksten Festning i Halden.

Vil du ha Vedic Art kurs der du bor? Er dere 6-8 stykker så kommer jeg gjerne og holder kurs.

I forbindelse med Covid-19 er alle mine kurs til og med juli på Fredriksten Festning avlyst.  Onlinekursene går som normalt.

 

Vedic Art onlinekurs:

Generelt er det ikke tillatt å holde Vedic Art-kurs online.  Et fåtall lærere i Europa har fått en tidsbegrenset tillatelse, og har gjennomgått en egen lærerutdanning for å holde disse kursene.  Onlinekurs tilbys av få lærere og i liten skala. Dette for å sikre kvaliteten av denne opplæringen og for hele tiden gjennom dialog å evaluere og utvikle seriøs og gjennomtenkt metodikk. Det er Johannes Källman som står for sertifiseringen og inngår avtaler om å holde online Vedic Art-kurs. I Norge er jeg den eneste som har gjennomgått lærerutdanningen for onlinekurs og som har inngått en tidsbegrenset avtale om dette.

Vedic Art onlinekurs holdes på samme måte som Vedic Art-kursene jeg holder i mitt atelier, forskjellen er at vi sitter på hvert vårt sted og møtes digitalt. Det betyr at om du har deltatt på et kurs og gått igjennom noen prinsipper, så kan du fortsette kurset online. Du kan også starte kurset online og fullføre på f.eks. et kurs i mitt atellier.

 

Du kan velge online privat (en til en) kurs, online privat gruppekurs sammen med dine venner, familie eller kollegaer eller et oppsatt onlinekurs.

Kurstreffene skjer gjennom privat- eller gruppesamtaler via møteplattformen Zoom der vi ser og hører hverandre. Alt skjer live og det er ingen opptak.  Om du ønsker det kan vi i forkant av kurset ha et treff på Zoom slik at vi etablerer kontakten og vet at det fungerer for deg.

Kurset består av gjennomgang av ett og ett prinsipp. Etter introduksjon av prinsippet følger en praktisk øvelse. Deretter ett nytt prinsipp - og så igjen en praktisk øvelse.

Noen av øvelsene gjøres under vårt Zoom treff og andre gjør du på egenhånd før vi møtes neste gang.

Kontakt meg på 93226647 eller send en e-post til mona.espelien@gmail.com for mer informasjon eller for å avtale tid for ditt online Vedic Art kurs. 

Jeg holder følgene kurs online:

Vedic Art grunnkurs

Vedic Art fortsettelseskurs

Vedic Art lærerutdanning blokk A og B

Maledag og fellesskap.

Av og til åpner jeg opp mitt atelier og inviterer til maledag og fellesskap. Du kan komme hele eller deler av dagen.  Vi holder på fra kl. 10 til kl. 18. Vi maler ved bord eller ved staffeli.  Om været tillater det så maler vi ute.  I hovedrommet kan du male i stillhet, rundt kaffetrakteren/vannkokeren/ute kan du mingle.

 

Kontakt:

Mona Espelien

Mob.: +47 93 22 66 47

E-post: mona.espelien@gmail.com

Du kan lese mer om mine kurs her

Du kan se min kursoversikt og melde deg på her