Vedic Art kurs med Mona Espelien

Vedic Art grunnkurs online i romjulen:

28., 29. og 30. desember 2020 kl. 11 - 17 hver dag.

Hva er vel bedre å bruke romjulen på enn å male og erfare Vedic Arts fantastiske prinsipper.

Grunnkurset går over 6 dager totalt og består av 17 prinsipper.  Nå kan du gjennom 3 dager oppleve de første 9 hjemme hos deg selv (eller der du er) via Zoom. Du kan fortsette med de siste 8 prinsippene på et av mine kurs som blir satt opp i januar og februar 2021.

Du trenger en PC, et nettbrett eller en smarttelefon og en stabil internettlinje. Det er ingen opptak - alt skjer live via Zoom.  Er du ikke kjent med Zoom så avtaler vi en test-tid sånn at du vet at det fungerer for deg.

Pris for 3 dager kr. 1.750,- 

Har du fullført grunnkurset tidligere så kan du repetere for kr. 1.000,- 

Er du interessert eller har spørsmål?

Kontakt meg på 93 22 66 47 eller mona@atelieronline.no

Jeg holder følgende Vedic Art-kurs:

Vedic Art grunnkurs

Vedic Art fortsettelseskurs

Vedic Art barne- og familiekurs

Vedic Art strukturkurs

Vedic Art lærerutdanning blokk A og B

Kursene holdes i mitt atelier og kurslokale på Fredriksten Festning i Halden.

Vil du ha Vedic Art kurs der du bor? Er dere 6-8 stykker så kommer jeg gjerne og holder kurs.

Vedic Art onlinekurs:

Generelt er det ikke tillatt å holde Vedic Art-kurs online.  Et fåtall lærere i Europa har fått en tidsbegrenset tillatelse, og har gjennomgått en egen lærerutdanning for å holde disse kursene.  Onlinekurs tilbys av få lærere og i liten skala. Dette for å sikre kvaliteten av denne opplæringen og for hele tiden gjennom dialog å evaluere og utvikle seriøs og gjennomtenkt metodikk. Det er Johannes Källman som står for sertifiseringen og inngår avtaler om å holde online Vedic Art-kurs. I Norge er jeg den eneste som har gjennomgått lærerutdanningen for onlinekurs og som har inngått en tidsbegrenset avtale om dette.

Vedic Art onlinekurs holdes på samme måte som Vedic Art-kursene jeg holder i mitt atelier, forskjellen er at vi sitter på hvert vårt sted og møtes digitalt. Det betyr at om du har deltatt på et kurs og gått igjennom noen prinsipper, så kan du fortsette kurset online. Du kan også starte kurset online og fullføre på f.eks. et kurs i mitt atellier.

 

Du kan velge online privat (en til en) kurs, online privat gruppekurs sammen med dine venner, familie eller kollegaer eller et oppsatt onlinekurs.

Kurstreffene skjer gjennom privat- eller gruppesamtaler via møteplattformen Zoom der vi ser og hører hverandre. Alt skjer live og det er ingen opptak.  Om du ønsker det kan vi i forkant av kurset ha et treff på Zoom slik at vi etablerer kontakten og vet at det fungerer for deg.

Kurset består av gjennomgang av ett og ett prinsipp. Etter introduksjon av prinsippet følger en praktisk øvelse. Deretter ett nytt prinsipp - og så igjen en praktisk øvelse.

Noen av øvelsene gjøres under vårt Zoom treff og andre gjør du på egenhånd før vi møtes neste gang.

Kontakt meg på 93226647 eller send en e-post til mona.espelien@gmail.com for mer informasjon eller for å avtale tid for ditt online Vedic Art kurs. 

Jeg holder følgene kurs online:

Vedic Art grunnkurs

Vedic Art fortsettelseskurs

Vedic Art lærerutdanning blokk A og B

Maledag og fellesskap.

Av og til åpner jeg opp mitt atelier og inviterer til maledag og fellesskap. Du kan komme hele eller deler av dagen.  Vi holder på fra kl. 10 til kl. 18. Vi maler ved bord eller ved staffeli.  Om været tillater det så maler vi ute.  I hovedrommet kan du male i stillhet, rundt kaffetrakteren/vannkokeren/ute kan du mingle.

 

Kontakt/Påmelding:

Mona Espelien

Mob.: +47 93 22 66 47

E-post: mona@atelieronline.no